inlägg med bilder från veckan!

Yesss, ja vet dålig uppdatering :/ inte haft nån dator ihelgen plus massa jobb och annat skoj.
Lägger upp bilder så ni får se vad jag har gjort bla :) Kommer bli ännu mer dålig uppdatering denna veckan för jag jobbar tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag.. gad ja kommer va sleten kan jag lova! Men va glad jag kommer bli sen när lönen kommer.

Ska kolla ny, bra och dyr plattång att köpa för studentpengarna :) vet ni nåt bra märke och vart finns det isånnafall?

PUSS!





Bilträff/utställning istan.




Lyxmilkshake på MAX, gjord av michael ;) yummie




Midsommar hos Ida, på bilden frida och moa :)




Värdinnan ;)




Annie :)




Kalas för pappa.




Tårta ofcourse

sunshine!

A men tjenare, hihi. Har solat ända tills nu, nästan fem timmar och jag njöt varje sekund, äntligen kan jag sola och va ute på riktigt. På shemat står det härnäst att åka till ida om någon timme <3 helt okkkej superbra, blir att gå ut och gå och prata av sig lite.

Va ut igår med pappa och åt pizza och mjukglass, gissa om ja va mätt efter de.. pappa fick den största mjukglassen jag sett tror ja, ojoj inte snålt där inte ;> här kommer några kort från igår, nu ska jag checka in mina favoritbloggare, madde och jessica. höhö :)










mörkt eller ljust?

Alltid när sommaren närmar sig så vill jag göra håret ljusare med massa slingor, så som jag och sandra gjorde förra året när susanna och jessica hjälpte oss ;) vi blev riktigt nöjda och så vill jag ha igen fast ännu mer slingor ;o men jag tror jag gör det efter denna månaden är slut så jag har bestämt mig riktigt, är alltid så velig :>

Pappa fyller år idag också, han har bara fått lite småpresenter än men till helgen blire mer. Ikväll bjuder jag och mamma honom på pizza på nån restaurang, blir nog mysigt. Har äntligen kunnat vart ute idag också, solat hela morronen, älskert!
Denna veckan ska jag verkligen hinna med att träffa alla tänkte ja, vill iallafall <3 saknar hela hp3b redan, sådan underbar klass, varenda en! Hoppas man ser skymten av alla i sommar. Och frida som ja inte sett på aslänge. Madde har kommit hem från göteborg också, hoppas du haft kul där gumman. Och annie, ida, moa, anna ja alla verkligen, miss you guys!








ge mig bara denna dagen then lets go!

Ja, det är riktigt.
Tänka sig att jag börjar äntligen bli frisk, klagar verkligen inte och tröttnar icke på att säga de, mohhaa.
Iallafanken så va de 40års kalajs igår i edsvalla, massor av folk och roliga tävlingar, försöker lägga upp bilder men de går lite knapert :/ men ni ska att få se dom snarast. Orkade tyvärr inte alls länge, spöregnade och då blev halsen bara ännu värre så jag låter mer som sean kingston än mig själv faktiskt..
Åkte hem runt 11 ja och michael men drog till stan först och hämtade hans grejer och en snabbtitt inne på shell för att köpa tuttifrutti som jag längtar efter hela veckan! Kom hem och gjorde te och myste.
Idag började han jobba kl 11 så jag gick upp med honom men gick och la mig sen och sov till klockan 3, yum, kom upp och åt chiliconcarne med mor/far och syster ;d och nu sitter man här, väntar på att pappa ska komma hem med piggelin till mig ;)





Scenen, där det senare under kvällen vankades livemusik ;d




Tävling, tre olika lag vilket bestod av team "Släkt", "Vänner" & "Grannar"



:)



dragonfruit <3

never say never!

Älskar låten och skulle älska ännu mer att bli F R I S K nu med en gång!
Kände att det kliade på mina armar imorse och upptäckte att jag fått eksem ellerja, utslag. Kan det bli bättre?
Verkligen sååå trött på att va sjuk, sju dagar tar knäcken på mig.. gör mig frisk goda fe? (a)

Hoppas verkligen jag orkar med lite kalas ikväll för min bror och annelie, 40 år!







Justin Bieber feat. Jaden Smith - never say never

hey oh!

Är fortfarande sjuk, börjar bli allt för tjatigt nu och jag känner mig ännu mer instängd, vill ut och göra saker och träffa kompisar. Har nyss ätit kebab som pappa åkte och köpte :) förutom det så blir min kväll väldigt lugn och seg.





liten iron <3

what a twist!

hej godingar! :)
igår kände jag mig verkligen piggare och ingen feber men inatt kom dom konstiga drömmarna tillbaka och feber också.. SKIT! Jag va verkligen sur när jag vakna men inte nog med det så har jag varit svimfärdig hela dagen så mamma tyckte jag skulle ringa till vårdcentralen och nåra timmar senare var jag där och tog halsprov och blodprov :/ proverna var negativa (vilket är bra) men om jag skulle känna mig sämre eller om det inte går över så kan det vara körtelfeber, jippikayjayy va inte kul men håller mina tummar att jag blir bättre.

En hel vecka har gått idag sen studenten och jag har bara luggit hemma, verkligen inte gjort nåt annat så det börjar spritta i hela min kropp efter att göra saker. Hoppas verkligen jag känner mig piggare imorrn då Frida står på kvällsshemat! <3

Fick två filmer och strumpor av mamma när hon kom hem från stan också, gulligt!


gamla bilder från USA









gör mig frisk!

AAAAITJHJOOOOO!

Så har det låtit hela dan och de kanske är bra eftersom jag känner mig bättre och bättre men med små korta steg dock men jag har bestämt mig för att åka till mötet på Sommarjobbet imorrn vid 3 iallafall, känns bra :) får skjuts av mamma till stan så ja slipper bussen, yes!
Har nyss haft vår myskväll alla tre här hemma så nu är det bara att hitta en bra film att kika på, wanna come over? :) sitter och spanar på massa olika sidor också för att dryga ut tiden lite extra, mamma tycker jag ska köpa nåt snyggt armband för pengarna jag fick i studentpresent men jag kollar mest på fräna ringar för tillfället :) ni får se ett fynd jag vill ha! Nu blire te med honung, usch men bra för min hals eftersom ja knappt kan prata.. puss!





farligt snygg! 980:- dock

walking on sunshine

"and its time to feel good...?"

Nja inte riktigt, är fortfarande sjuk och det suger allt som finns! Feber har gått ner vilket jag gillar men halsen och magen vill inte hänga med :(
Gick upp vid 11 idag vilket är mycket tidigare än dom andra dagarna och det kändes skönt så jag har orkat med att ligga ute i solen i knappt 1 timme men det ska bli mer snart när de inte blåser så mycket, blåser de hos er också? ;o Gött iallafall med värme och 23 plus så jag ska inte klaga (y)

Syrran kom och sov över igår iallafall, kul med lite sällskap men hon åkte tidigt imorse och skulle jobba. Känner mig glad att jag har lite "sommarlov" i cirka 2 veckor framåt då jag ska försöka hinna med allt jag vill och sen börja jobba, längtar faktiskt.. ;> Lite både och det där men jag tror det blir bra.
Tror min mammut kommer hem snart så det betyder att det inte är länge kvar tills det blir räkor och mys med ma familia! Men innan det ska jag slå på tv:n för att se Brooke/Hogan Knows Best Marathon! love it <3 kanske hinner med lite The Hills också när jag ändå håller på.
puss!




dålig uppdatering, i know

helllloo boys and girls!
vet att ja har haft sjukt dåligt med uppdatering men veckan som varit har varit stressigt men alldeles alldeles underbar! det är verkligen något speciellt med studenten och balen, bara 1 gång i livet man gör det <3
kan inte beskriva med ord hur underbart det varit! :D

men de har verkligen tagit på krafterna då jag varit sjuk sen i söndags med hög feber, magont och sleten hals ;< men börjar äntligen bli på bättringsvägarna vilket känns bra för det är mycket som ska göras denna vecka, bla. hundpassning, 40 års kalajs (skräll? :D) och möte på sommarjobbet. lovely!




FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEN FY FAN VA VI ÄR BRA!






jag på balen :)

TORSDAG NÄRMAR SIG!!!!

Alltså det är helt sjukt va fort detta året har gått, bara rusat iväg och det är bara tisdag och onsdag kvar sen äre STUDENTEN!! Kände verkligen nervositeten när jag kollade på Frida och hennes klass bal idag, jag kände mig så himla glad och det var då de träffa mig att det bara är ynka 2 dagar kvar sen är hela skoltiden över och det är rätt läskigt faktiskt eftersom man gått iskolan ända sen man va liten plutt, förskolan lixom.
Jag kommer älska att sluta skolan men jag kommer också va så himla ledsen för jag har haft det så bra och jävligt kul.

Jag längtar otroligt mycket och jag är full med energi och förväntansfullhet! Det som återstår att göra är:
tisdag: bodaborg med klassen som en liten avslutning :) på kvällen kolla på Ida och Moas bal!
onsdag: göra testbalfrisyr hos Jessica, vidare till kil för att fixa iordning vårt flak med klassen och sen grilla <3
TORSDAG: STUDENTEN 2010!

todelo :)

jag slänger in nåra bilder från helgen :D <3
hinner inte skriva nu så de får bli imorrn då ja är ledig och ska kolla på fridas och hennes klass bal, längtar! ;d


















hemkommen med hes hals och en pingu

nu är ja hemma från Stockholm, eller ja kom hem prick 3 inatt till mitt hus ;) haft en skitbra dag och vi har haft det kul så de va lyckat! blev inte så mycket shopping för min del, hittade egentligen massor men de blev en bikini och läppglans för min del, plus massa skrik från Gröna Lund :D vann dessutom en stor pingu i lotteri (a)

åkte förresten den nya Insane på Grönan och den va verkligen helt sjuuuk, aldrig varit så rädd i hela mitt liv och när den va över så börja ja grina av rädsla ;o haha ojoj, men den va jävligt rolig och verkligen helt "insane". ÅK DEN!

idag va vi lediga för att vi kom hem så sent och det va behövligt och ja sov ut till halv 1 ungefär då pappa väckte mig och tyckte de va dags att gå upp.. åt en snabb frukost och la mig sen i solen två timmar framåt, underbart <3 så idag har ja fått lite färg men hoppas på vackert väder imorrn me då ja blir ett år äldre, its my birthday! :D

pusss!




RSS 2.0