finally!

jag måste bara säga äntligen till att allt är över med uppgifter, prov, inlämningar osv iskolan, helt sjuuukt äre men det är sant! gjorde mina två sista prov idag som var i matte och i barteknik, båda gick super :)

men imorrn drar vi iväg till STOCKHOLM med engelska b gruppen vilket känns riktigt kul ;d att få åka iväg och göra nåt. på schemat står det massa shopping, gröna lund och lite uppdrag som vi tydligen ska få av madde.
åker 08.22 från tågstationen i stan imorrn och bussen går hem 22.30 så jag är tillbaka vid 02.45 ;)

puss så länge!



ge mig brun kropp! <3

saturdayy

hello :) sitter nu hemma efter en lunchbreak med michael och jocke. michael är och kör nåra kompisar till grums där filip och fredrik är nu, shit varför är dom i grums lixom? :D
har inte speciellt mycket för oss annars, blir en lugn kväll idag vilket känns skönt efter gårdagens bravader. har nyss fått ett samtal från sandra som är i tunisien, där vankades party på hotellet, underbart lät de!




bild från thailand 2009 <3

friday!

nyss ätit lite mat med pappa efter en storhandling av mat och diverse eftersom vi ska grilla grillspett ikväll. så ser min kväll ut för idag, dom flesta kompisar sitter på planet till att åka utomlands nu och jag är sjuukt avendsjuk <3 men till hösten har jag sparat ihop mina money så då jäklar ska jag åka. men jag hoppas alla får det bra magaluf, turkiet och tunisien :) kom hem bruna som pepparkakor och bada lite åt mig bara ;)

shoppade ganska mycket iveckan för jag hade fått lön och det blev bl.a. en jeansjacka, ett linne med silverhalsband, bh, armband till studenten, en blå klocka, skjorta, örhängen och ett par gladiatorskor fick jag med mig hem (y)
klippte mig även hos jessica igår i skoghall, blev braigt. hon kan jag varmt rekommendera, min bulle.



hellu

nu har jag startat upp en ny blogg igen, så vi får hoppas att jag är mer aktiv på denna :)

RSS 2.0